5 dingen die evolutie veranderde in seks

By February 10, 2022 March 17th, 2022 Uncategorized

Een persoon kan heel zijn leven met penis leven en gewoon naar hem kijken voor de laatste om te denken: «Ja

, hij ziet er vreemd uit». Elke functie van ons lichaam, die rechtstreeks met seks is verbonden, ziet er vreemd uit.

Het lijkt erop dat de ontwikkelaars opmerkelijk waren om kruiden fluiten voordat ons lichaam werd gebouwd.

Maar als we onze voortplantingsfuncties beschouwen vanuit het oogpunt van de wetenschap en, in het bijzonder, evolutie, dan valt alles op zijn plaats.

Elke functie — Corollary of Natural Selectie.

We lopen verticaal om genitalen te tonen

De meeste wezens van de aarde bewegen op alle fours. Hun luisteraars zijn verborgen onder dikke lagen huid en bont. Ze hebben verschillend seks dan mensen, hoewel het principe hetzelfde is. Bij mensen kijkt alles uit, vooral bij mannen.

Er is een redelijke verklaring. Er is een theorie die beweert dat de stam de seksuele toegankelijkheid van beide geslachten heeft veranderd. Voor een vroege man betekende het dat de vrouw onmiddellijk de intenties van de partner begreep en snel kon reageren — keurt de podcast goed of stuur veel weg.

Stijging voor mannen — Dit is een demonstratie van de jouwe «Voordelen». Stijging voor vrouwen — Dit is integendeel, het verbergen van je organen om onderweg nieuwe moeilijkheden te creëren.

Waarom het doen? Het antwoord is eenvoudig — monogamie. Dat is hoe monogamie wordt aangemoedigd. De man nam de meesterlijke seksuele signalen om veel seks te krijgen — Dit leidde tot het feit dat we vandaag liefhebben met één vrouw, en niet tien.

Masturbatie — Dit is een sluwe vermomde manier om het sperma te verbeteren

Onanisme, het lijkt, is een nadeel in het voortplantingssysteem, omdat het een bepaalde vorm is van misleiding en verduistering van een belangrijke hulpbron.

In plaats van bevroren met je partner, voeg je het zaad in je handen letterlijk samen, wat geen kansen geeft om een ​​kind te hebben. «Zijn niet alle dieren masturberen?», — Je vraagt ​​je.

En inderdaad, veel apen spelen met hun genitale lichamen, maar er is een belangrijke verduidelijking: ze brengen het proces niet naar een logisch einde. Alleen mannen. En hoe, verdomd, ons mening is nog niet verdwenen, omdat alles kan worden vervangen door een eenvoudige eikel?

Maar de natuur is niet zo stom, zoals het lijkt. Masturbatie is ontworpen om ons sperma op de toon, de werkconditie, noodzakelijk voor normale conceptie en gezonde nakomelingen te behouden.

Als je je aan Celibate houdt en je niet meer dan een maand masturbeert, zullen er serieuze risico’s voor de gezondheid van je toekomstige kinderen verschijnen. Muizen met deze geopende gewoon — Stel het oude sperma om de paar dagen met urine. Welnu, we doen het nog eenvoudiger — jerkim.

Monogamie als middel om seksuele infecties te bestrijden

Monogamie — Dit is een oefening die we waarnemen als iets goeds, natuurlijk en traditioneel. Op het eerste gezicht komt het in een evolutionaire tegenspraak, want als u meer nakomelingen nodig heeft, is het beter om moeders zoveel mogelijk vrouwen te maken.

Waarom concept «een man — een vrouw» werd de norm in de moderne wereld? Het antwoord is niet moeilijk: alles om seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen. Onze voorouders hadden geen anticonceptie. Er waren geen antibiotica, urologen en venereologen.

Als je in het stenen tijdperk woont, is de duur van je leven nauw verbonden met het aantal meisjes met wie je sliep. Sommige Canadese en Duitse onderzoekers kwamen tot de conclusie, het potentieel van veel geslachtsziekten is zo enorm dat de hele volkeren in staat waren om te vernietigen.

Maar als de ziekte beperkt is tot twee partners, zal het risico op coloncollapse worden teruggebracht tot nul. Dat is de reden waarom monogame samenlevingen een groot voordeel hebben boven polygamie.

We verloren het bot in de penis om seks in verschillende posities te hebben

Stel je voor dat je een eeuwige riser hebt. Fools droom van dergelijke, slimme mensen zijn doodsbang en de dierenwereld ziet niets bovennatuurlijk — Meest zoogdieren, waaronder onze kleinere broers, hebben botten in een penis genaamd Bakulyum.

Met dit bot kun je seks hebben, zelfs als er geen locatie van de geest is. Protoldews hadden ook een bot in een penis, maar de evolutie verving uiteindelijk zijn complexe bloedsomloop en hydraulica, die unieke resultaten mocht bereiken.

Verlies van botweefsel maakte onze penissen flexibeler, waardoor seks in verschillende posities is toegestaan. Dus als je fan «Kamasutra» En studeerde zorgvuldig elke houding uit onze lijst, ik herinner me dat als het niet voor de evolutie was, dan geen back-rijder, vuurwerk, aap stelt niet.

Er is echter een andere positie. De auteurs van een alternatief oogpunt — Omnipresent Britse wetenschappers die tot de conclusie kwamen dat de dobbelstenen opnieuw de schuld hadden. Bij zoogdieren wordt het niveau van de concurrentie tussen elkaar bepaald door Bakulyum.

Hoe meer bubbels, hoe groter de kans om seks te hebben. Maar Monogamy verlaagt de mate van concurrentie en het bot wordt onnodig.

De vorm van een lid is gemaakt voor de man om het sperma van de tegenstander te halen

Mensen praten veel over de schatten en hoeveel ze ze van streek maken, hoewel in de dierenwereld monogamie — Zeer zeldzaam fenomeen, zoals het concept zelf «Landverraad». In feite zien de vrouwelijke geslachtsdelen er precies de manier uit, omdat de evolutie ze populair was.

Met andere woorden, zoals «ontwerp» Vagina heeft het proces van copulatie met elke man naar de grot, gemakkelijker. Volgens één onconventionele theorie was de vorm van een lid evolutionallisch gemaakt, zodat het mannetje het sperma van de tegenstander van zijn vrouwelijke vagina kon extraheren.

Het is het hoofd van een lid op zoek als een paddestoelhoed, neemt deel aan dit proces. Het penetreert de vagina en sulfeert letterlijk de inhoud voordat het in de cervix valt.

Het is mogelijk dat dat is waarom we gewend zijn om seks en hardere seks te hebben, als er het minste vermoeden is dat het meisje naar links is. Niet bewust van dit, ons lichaam werkt zoals verwekt door evolutie.